Početna 3D holo
3D holo

 

 

Spektakularno, pristupačno i dostupno!

alternate text

Doživite 3D dimenziju velikih razmjera kroz hologramsku video projekciju visoke definicije slike sa spektakularnim i vjernim 3D prikazom snimljenog ili animiranog video materijala.

Korištenjem 3D hologramske projekcije su nebrojne mogućnosti kreiranja različitih video sadržaja za potrebe zabavnih i edukativnih TV emisija, prijenosa uživo, komercijalnih i humanitarnih evenata kao i upotrebu u prezentacijama tehničkih performanca različitih proizvoda te prilikom promocije sadržaja i projekata od javnog značaja.

Ovaj način promocije je dosad korišten u različitim visoko-profilnim spektaklima poput nagrada Grammy Awards (Madonna) i MTV Awards (Gorillaz).

A koristio ga je i Deutche Telekom u međunarodnoj reklamnoj kampanji u sklopu koje su Zagrepčani imali priliku uživati u koncertu pop-dive Mariah Carey i to u njenoj hologramskoj verziji.

Neponovljiv vizualni doživljaj karakterističan za ovaj sustav, prepoznale su vodeće svjetske kompanije, pa su tako hologramske projekcije za potrebe svojih komercijalnih prezentacija koristile i tvrtke Virgin, Ford, Honda, Land Rover, Toyota…a TV postaje koje su ovaj sustav uvrstile u svoj program su BBC i CNN.